Țară
Limbă

Despre noi

Mayabee designs s-a născut din pasiunea de a crea  produse din material textil de calitate superioară pentru camere de bebeluși la prețuri accesibile. Căutând aceste produse pe piețele din CEE atunci când aștepta sosirea fetiței ei, Andreea Kis Fondator și Director General Mayabee a realizat, că lipsește ceva pe acest segment de piață. Ce lipsea? Produse viu colorate, haioase, inovative care nu doar protejau bebelușul tău. dar îi asigurau și stimularea vizuală atât de necesară în primele luni de viață.

Andreea Kis si Andrea Hegedus

 Mayabee a inceput cu un vis - produsele noastre sunt despre vise - ale voastre și ale bebelușilor voștrii. Având experiență în vânzări, Mayabee designs și-a propus să ofere o experiență unică celor care cumpără sau doar caută idei.

Filozofia noastră se bazează pe nevoile, ideile și răspunsurile tale.

Lucrând in parteneriat cu Andrea Hegedűs, designer din Ungaria premiat în repetate rânduri, Mayabee designs își propune să livreze ceva unic atât în ceea ce privește produsele cât și experiența cumpărăturilor la noi. Dacă vrei să aflii mai multe despre ideile creative, dă click pe link-ul de mai jos. Andrea Hegedűs crează nu doar produsele noastre pentru camere de copii, dar te poate inspira cu idei de artă decorativă pentru casă, biroul tău sau alte spații.

www.hegedusandrea.hu

 

Datele companiei :

Denumire : Mayabee designs KFT

Sediu : 1038 Budapesta, str. Templom nr 46/A

Nr TVA : HU24958811

Nr Reg.Comerțului 01-09-191712

Reprezentant legal : Kis Andreea

Nr de notificare pentru date cu caracter personal : NAIH 77251/2014

 Showroom ( doar cu programare) : 1039 Budapesta, str. Táncsics Mihály 44/C

+36 70 946 2065


 

Așteptați...